top of page
test (1).png

HEM / BEHANDLINGAR / FÄRGBEHANDLINGAR

Färgbehandlingar

Färgningar av hår i Uppsala

Folieslingor


I dag finns inga begränsningar för vad du kan göra med slingor. Med folietekniken kan du få näst intill obegränsat antal med nyanser som ger liv och lyster till ditt hår. Eller varför inte en annorlunda effekt som ger en extra kick åt din personlighet!

Toning


En vanlig toning eller toning i kombination med slingor ger ditt hår ett extra lyft som ser naturligt mjukt ut.

Balayage


Om du inte vill färga håret så ofta men ändå känner för en förändring är balayage ett perfekt val för dig, man kan både ha sin naturliga botten som övergår naturligt till ljusare längder eller varför inte lägga en färg i botten för att få större kontraster mellan nyanserna.

Färg


När du verkligen vet vad du vill är färg det rätta! Gärna i kombination med slingor, förstås. Eller varför inte tillsammans med en toning? Möjligheterna är oändliga, och vi är dina bästa guider till en fantastisk hårkänsla!

Styling


En dag när du vill pigga upp dig. Eller en dag när du ska på stor baluns direkt efter jobbet. Då kan du komma till oss och bli ompysslad. Vi tvättar, gör kanske en inpackning och fönar eller lägger ditt hår.

 

Boka i god tid, vissa säsonger under året är av naturliga skäl extra fullbokade. Vi har flexibla arbetstider, hittar du ingen tid som passar dig kan du ringa till salongen så försöker vi ordnar det.

Ring 018-13 64 00 och boka en tid alternativt mejla oss på salong@berlinsbeauty.se.

8456132.png
bottom of page